GEHAKTBROOD MET AARDAPPELPUREE EN BROCCOLI IN KAASSAUS
Een klassieker met karakter: sappig gehaktbrood vol smaak, geserveerd met smeuïge aardappelpuree en knapperige broccoli overgoten met een romige kaassaus. Deze maaltijd biedt een mooie balans tussen comfortfood en voedzaamheid – rijk aan eiwitten, vezels en vitamines, en vooral boordevol smaak. Eenvoudig, voedzaam en heerlijk vertrouwd.
Ingrediënten
Rundergehakt, ui, knoflook, ei, paneermeel, mosterd, tomatenpuree, worcestersaus, paprikapoeder, peper, zout, boter, aardappelen, melk, nootmuskaat, broccoli, geraspte kaas, kookroom, bloem, groentebouillon, olijfolie, peterselie
Voedingswaarden Per portie (450 g)
- Energie: 650 kcal
- Eiwit: 32 g
- Koolhydraten: 45 g
- Suikers: 6 g
- Vet: 36 g
- Verzadigd vet: 16 g
- Vezels: 6 g
- Zout: 2,2 g
Extra informatie
Ervaringen
Geen gehaast, heerlijk eten wanneer jij dat wilt!
Weekmenu
Over ons
Jobs
Contact
FAQ
Copyright © 2025 kCHEFt.
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
